51
ПРОГРАМА НА ГАЛЕРИЯ А+
Ядрото, ул. Загреб, кв. Капана
виж карта
11 Септември 17:00 - 19:30
Работилница „Кукино”
/работилница/
Работилница „Кукино”, с автор Вероника Преждарова, организира за децата в Нощта изработка на кукли с материали за рециклиране, като участниците се насърчават да донесат свои стари неща, които биха искали да претворят в нов предмет. Децата ще имат възможност да се запознаят по забавен и интерактивен начин с основни природни закони във физиката, химията и биологията, а след това да бъдат водещи и актьори в театрално представление.
11 Септември 19:30 - 20:00
"WTF" с Кени
/представление/
STAND UP COMEDY – словесни импровизации
11 Септември 20:00 - 21:00
Серия пърформанси
/пърформанс/
„Гъз глава затрива” (по фрагмент от „Голият обяд” на У. Бъроуз); „Тишината на крокодилите”, автор Яна Добревa; „Духовността започва да изчезва, а това никак не е добре за един народ, за една нация", автор Илия Добрев; „Писоар на целомъдрието”, автор Денис Апов; „Ефигения” – част от пиесата на Веселин Радслав „Ефигения – игуменката на едно царство”; „ПОЛКОВНИКЪТ” – пърформанс на Янко Велков-Янец
11 Септември 22:00 - 23:00
Серия прожекции
/прожекция/
„Максим” – филм на Калин Георгиев за художника Максим Бояджиев „Аристократката“ - късометражен филм на Пламена Стаменова по мотиви от едноименния разказ на Владимир Зошченко.