Локация 31
PLOVEDIV
ул. Куртевич 3
виж карта
59
15 Септемвриот 19:00 до 01:00
Колектив „Преход” представя изложба на Красимира Буцева, Вера Хаджийска, Саркиз Мутафян, Цветелина Иванова, Криста Дюлгерова
/изложба/
Петима фотографи, завършили британския университет в Портсмът, показват работата си заедно за първи път на Нощ/Пловдив 2017. Те изследват миграцията в личен, семеен и глобален аспект, както и носталгията като индивидуално и социално преживяване. Работейки с фотография, текст, видео и скулптура, те се опитват да запазят колективната и индивидуалната памет и да разкажат за историята и културата на България, преди те да бъдат изтрити отново от времето.
60
15 и 16 Септемвриот 19:00 до 22:00
PLOVEDIV talk подкаст на Симеон Тодоров, в който гости са личностите, които творят в Града на тепетата. Разговорите варират от съвременни актуални теми до засягане на лични предпочитания и развитие.
/среща разговор/
По време на НОЩ 2017 подготвяме специално издание, в което гости да бъдат творци, които са част от програмата, както и посетители, които изразяват мнение за местата, които са посетили. Интервютата ще бъдат излъчвани на живо, а по-късно качвани в каналите на PLOVEDIV в YouTube и Soundcloud.
< ПРЕДИШНА ЛОКАЦИЯ СЛЕДВАЩА ЛОКАЦИЯ >

Виж още

30
НЧ АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ
32
СТУДИО-АТЕЛИЕ РЪКОДЕЛНИЦА
29
КУКЛЕНО-ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР HAND
26
АРМЕНСКИ КУЛТУРНО-ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР