Локация 4
РЕГИОНАЛЕН ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ - „СЪЕДИНЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ 1885 ГОДИНА“
пл. Съединение 1
виж карта
11
15 Септемвриот 19:00 до 01:00
Изложба „Зад вратите на трезора на ОББ”
/изложба/
По повод отбелязването на 25-ата годишнина от основаването си Обединена българска банка съвместно с Регионален исторически музей – Пловдив за първи път представя всички ценни антикварни предмети от своя фонд. Уникални пишещи и сметачни машини, стенни часовници, мастилници, преносим компютър и документи, свързани с банковото дело са част от експонатите, които ще върнат в миналото посетителите на музея и ще разкажат по увлекателен начин историята на банковото дело у нас. Изложбата на предметите е плод на близо петгодишните усилия на служители на банката, експерти и реставратори, които описват, заснемат и реставрират предметите от всички клонове на финансовата институция. Нейната идея се реализира благодарение на експертите на Регионалния исторически музей – Пловдив.
Информация за Колекцията на ОББ, част от която банката ще представи в Пловдив, може да бъде намерена на специално създадения за нея сайт: www.ubbcollection.bg
169
15 и 16 Септемвриот 15:00 до 18:00
РИМ-Пловдив и ОББ канят малките посетители на НОЩТА в детско ателие по рисуване за правене на копирки на банкноти и образователна игра, която ще поведе децата на вълнуващ тур за колекцията на ОББ, за да намерят накрая скрито послание.
/работилница/
< ПРЕДИШНА ЛОКАЦИЯ СЛЕДВАЩА ЛОКАЦИЯ >

Виж още

20
МАЛКАТА БАЗИЛИКА
51
БАР ОТСРЕЩА
28
ЕВАНГЕЛСКА ЦЪРКВА
48
РЕГИОНАЛЕН ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ – МУЗЕЙНА ЕКСПОЗИЦИЯ „БЪЛГАРСКО ВЪЗРАЖДАНЕ”, КЪЩА „ГЕОРГИАДИ”