Локация 69
ВОЕНЕН КЛУБ
ул. Иван Вазов, 2
виж карта
104
16 Септемвриот 21:00 до 22:00
Creative Media Lab: Emerging Environments представя SEED аудио-визуален пеърформанс на Mери Франк (САЩ)
/аудио-визуален пърформанс/
Creative Media Lab: Emerging Environments
Куратор: Петко Танчев
Seed, аудио-визуален пърформанс
Артист: Mери Франк
Музикална композиция и продукция: Робот Кох
“Seed“ е визуален пърфомънс на гранични преживавания и органични форми.
Стъпващ върху предишни работи, това е сън от разгръщащи се пространства и деликатни структури. Изобразени абстрактно, обширни, пищни интериори се разпростират и сриват, движени от и успоредно с наслоени честоти абстрактен звук. Произведението се движи между загатната история и чиста абстракция, пространства и текстури, сложност и простота. Вдъхновено от архитектурата, то започва в затворени пространства с хаотично движение, преминава през лабиринт от пещероподобни коридори, неясни предели и гранични пространства, докато накрая достигне разгръщане и разцъфтяване.
105
17 Септемвриот 11:00 до 15:00
Creative Media Lab представя майсторски клас по TouchDesigner и анимация в реално време с Мери Франк
/уъркшоп/
Този уъркшоп ще покрие някои основи на генеративния дизайн и процедурната анимация, след това ще се съсредоточи върху определени начини на работа. Участниците ще се научат първо как да комбинират сложността на алгоритмичния дизайн с изразителността на персонализирано изработен 3D модел, а след това как да анимират тези композиции в реално време. Обучението ще се извърши с Blender и TouchDesigner. Предварителното познаване на тези програми е полезно, но не е задължително.
Участието в майсторския клас е безплатно. За кандидатстване, моля изпратете CV и/или портфолио в pdf формат на opencall@openarts.info до 01/09/2017. Одобрените кандидати ще бъдат уведомени преди 04/09/2017. Максималният брой на участниците е 15.

*С подкрепата на Посолство на САЩ в България
< ПРЕДИШНА ЛОКАЦИЯ СЛЕДВАЩА ЛОКАЦИЯ >

Виж още

72
РАЗЛИЧНИ МЕСТА В ГРАДСКОТО ПРОСТРАНСТВО
70
ТЪРГОВСКИ КОМПЛЕКС „ЕКСЕЛСИОР”
66
ДЕТМАГ СНЕЖАНКА
67
ДЕТМАГ СНЕЖАНКА