Локация 13
ГАЛЕРИЯ РОМФЕЯ
Бул. Марица 83
виж карта
23
13 Септемвриот 19:00 до 23:00
Жените на Ръб-а
/изложба/
Очаквайте неочакваното! В поредната си пета изява „Жените на Ръб-а за Албена Михайлова“ четирите авторки показват отново жива картина – „Облаче ле бяло“, посветена на Албена Михайлова – Бенджи. Цялостното представяне включва видео, инсталация и пърформанс на групата. Пърформансът е с приблизително времетраене 20 минути и се състои от две части: първата в залата и заключителна - в прилежащото парково пространство пред галерията.
24
14 Септемвриот 20:30 до 21:30
Представяне на швейцарската мултимедийна група “Ле Рен Прошен” (Бъдещите кралици)
/мултимедиен пърформанс/
В деня след представянето на „Жените на Ръб-а“ се включва известната швейцарска мултимедийна група „Ле Рен Прошен” от Базел, Швейцария. Албена Михайлова – Бенджи работи с групата от края на 90-те и е кръстница на един от албумите им. Кралиците от брега на Рейн крещят своите песни и танцуват валса на времетo, изпълнени с гняв и безсрамие. Тяхната музика изисква здрави зъби – след концертите им си като с прясно насапунисани уши и чиста душа.
Муда Матис, Сус Цвик, Франци Мадьорин, Мишел Фукс са видео и пърформанс артисти и музиканти, носители на наградата за музика на Швейцария за 2019 година.
< ПРЕДИШНА ЛОКАЦИЯ СЛЕДВАЩА ЛОКАЦИЯ >

Виж още

29
АМТИИ: СИНЬО УЧИЛИЩЕ
22
АТЕЛИЕ ВЕСЕЛИН РУСЕВ
12
ГХГ - ПЛОВДИВ ИКОННА ЗАЛА
14
ГАЛЕРИЯ РЕЗОНАНС