Локация 71
КЛУБ FARGO
Ул. У. Гладстон 1
виж карта
197
15 Септемвриот 13:00 до 15:00
Разговор за изложбата „Солидарно към свободата" с проф. Михаил Неделчев
/дискусия/
Проф. Михаил Неделчев изнася лекция и говори с публиката на теми, посветени на демократичните промени след 1989 г., на примера на Полша, движението „Солидарност“, както и на промените в България и Централна и Източна Европа.
154
13 Септемвриот 20:00 до 01:00
We Like Kitsch
/парти/
Julieta Intergalactica, Charlie и Nasso Ruskov представят в Пловдив своя музикален парти проект “We Like Kitsch”, известен с неподражаемата си еклектика и пъстра парти атмосфера. В петъчната вечер ще чуем музика в стиловете декадентски рок, електро, минимъл уейв, синт, итало и диско. Julieta Intergalactica е артистичното алтер его на художника илюстратор и дизайнер Ясен Згуровски, работил и като музикален мениджър в редица софийски клубове. Charlie и Nasso Ruskov сме срещали като част от култовите банди Babyface Clan и Les Animaux Sauvages.
155
14 Септемвриот 20:00 до 01:00
„Disconfusion“ с Peter Skoog
/парти/
Peter Peterson Skoog е талантлив българо-скандинавски диджей и колекционер на грамофонни плочи. Роден е през 1979 г. в град Варна. Още като дете се мести в Исландия, където прави първите си стъпки като диджей на 14-годишна възраст. Три години по-късно вече има участия в различни клубове в Рейкявик, където става и постоянен гост на радио шоу за клубна музика по националното исландско радио. За кратко той живее и в Испания, където става основен диджей в международната верига „Pacha”. Сетовете му представляват вдъхновяваща селекция от музика, покриваща широк музикален спектър, с характерни прецизност и градация на микса.
156
15 Септемвриот 19:30 до 21:30
Късо кино в клуб Фарго
/прожекция/
Култовата поредица за наши и чужди късометражни филми „Късо кино във Фарго” със специално издание за НОЩ/Пловдив 2019.
< ПРЕДИШНА ЛОКАЦИЯ СЛЕДВАЩА ЛОКАЦИЯ >

Виж още

72
VINO CULTURE
77
АБСЕНТ ХАУС
70
БАР КОНЮШНИТЕ
81
ВОЕНЕН КЛУБ – ПАРТИ НОЩ