Локация 33
ХУМАНИТАРНА ГИМНАЗИЯ СВ.СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ
Ул. Хан Кубрат 15
виж карта
66
15 Септемвриот 19:00 до 21:00
Творците на Хуманитарната
/художествено-музикална програма/
Художествено-музикална програма, която ще покаже настоящето на Хуманитарната гимназия, включваща литературно четене и презентация на сборника с ученическо творчество „Вселени ІІ”, съпътствано от музикален концерт, срещат гостите с младите творци.
64
15 Септемвриот 18:00 до 19:00
Музика за Мъници от Мъници
/концерт/
Събитието дава възможност на родители и малчугани да се насладят на ентусиазма и неподправеното излъчване на най-малките чрез изпълнения на ударни инструменти, цигулка, пиано и блокфлейта. Възпитаниците на Къща за музикални вълшебства „Дивизи” с ръководители Десислава Гюзелева, Албена Бяндова, Илка Пенчева и Диана Петкова ще озвучат уникалната с архитектурата и акустиката си Актова зала на Хуманитарната гимназия.
Проектът се реализира в партньорство с Къща за музикални вълшебства „Дивизи” с ръководител Диана Петкова – учител в гимназията, и с партньорството на ОДК – Пловдив.
65
15 Септемвриот 18:00 до 21:00
Документален разказ за миналото на Хуманитарната гимназия и възрожденския Пловдив
/изложба/
Ретроспективна изложба, показваща представителна извадка от ценни и редки издания на книги и периодични издания от XIX век, които са част от фонда на училищната библиотека.
67
15 Септемвриот 18:00 до 21:00
Спрете да си губите времето!
/мотивиращо послание/
ни казва известният сред младата аудитория влогър Стоян Вълков – дипломиран ученик на гимназията и чрез своето видео ни заставя да се замислим за феномена Време и нашето място в него…
< ПРЕДИШНА ЛОКАЦИЯ СЛЕДВАЩА ЛОКАЦИЯ >

Виж още

48
ШОКОЛАДОВА ФАБРИКА ГАЙО
43
СКЛАД, ТЮТЮНЕВ ГРАД
34
НБ “ИВАН ВАЗОВ“
38
PLOVEDIV