Локация 37
ВОЕНЕН КЛУБ
Ул. Иван Вазов 2
виж карта
183
14 Септемвриот 21:00 до 21:40
Runner’s High
/съвременен танц/
Трупа: Lee Jung In Creation Хореография: Джунг Ин Лий Танциори: Гаюнг Ким, И Да Джонг, Джуми Баек, Кинг Дже Мун, Йохан Гуон Продължителност: 30 мин. Това е история за живота и пътуването ни през него. Способността да достигнеш усещането за постижение и удовлетворение се крие в самия теб, а дали ще спечелиш или загубиш не е важно. В края на краищата няма нито състезатели, нито състезание. Ние просто тихо тичаме по пътя си с мисълта за течаща река, облаците в небето, наслаждавайки се на собствената си необятност и това е достатъчно само по себе си.
Събитието се реализира с подкрепата на Arts Council Korea и Korea Dance Abroad.
184
14 Септемвриот 21:45 до 22:00
Необитаем остров
/съвременен танц/
Трупа: Dance Troupe Braveman, Корея
Хореография: Джаеуо Джунг
Танциор: Джаеуо Джунг
продължителност: 15 мин.
Човек е самотно животно и аз не съм изключение от това правило. Живея под мотото „живот сред самота“ и въпреки това съм уязвим от самотата. Когато тя внезапно ме погълне, живея като на необитаем остров – с единствена цел оцеляване. Защо се изолирам на този остров, на който има единствено самота? И защо само в подсъзнанието си осъзнавам, че хората всъщност са социални същества.
Хората са социални същества. Аз все още съм самотно животно и ме утешават други, които влизат и излизат от изоставения остров. Танцът представя процеса, борбата и оцеляването на тези, които влизат и излизат от реалността в острова на самотата.
Хората са самотни социални животни.

Събитието се реализира с подкрепата на Arts Council Korea и Korea Dance Abroad.
84
14 Септемвриот 22:05 до 22:25
HUMAN – Pretense
/съвременен танц/
Трупа: BK DANCE PROJECT, Корея
Хореография: Бо Кюнг Лий
Танциор: Бо Кюнг Лий
Продължителност: 18 мин.
Животът е кратък. Тревожиш се, страхуваш се и съжаляваш за истинското щастие или се преструваш, че си добре, докато погледите на останалите се реят в тривиалното. Да се наслаждаваме на всеки момент от живота, за да можем да се усмихнем щастливо преди смъртта.

Събитието е организирано от Korea Dance Abroad с подкрепата на Arts Council Korea.
< ПРЕДИШНА ЛОКАЦИЯ СЛЕДВАЩА ЛОКАЦИЯ >

Виж още

36
LUCKY ДОМ НА КИНОТО
47
ОТСРЕЩА – СПОДЕЛЕНО РАБОТНО ПРОСТРАНСТВО
35
ДОМ НА КУЛТУРАТА БОРИС ХРИСТОВ
34
НБ “ИВАН ВАЗОВ“