Фондация „Отворени изкуства“ обявява ОТВОРЕНА СЕСИЯ ЗА УЧАСТИЕ с проектни предложения за официалната артистична програма на фестивала Нощ/Пловдив, 2017 (15, 16 и 17 септември).

Повече за новостите и правилата за кандидатстване в програмата на Нощ/Пловдив, 2017 може да разберете от формулярите и „Насоките за кандидатстване“.

ФОРМУЛЯР №1 /за участници кандидатстващи за финансова подкрепа към Фонд „Специални проекти/“ ФОРМУЛЯР №2 /за участници с изявена търговска дейност (клубове, заведения, книжарници и др.) или нежелаещи финансова подкрепа по Фонд „Специални проекти“./

НАСОКИ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ

Крайният срок за прием на проектни предложения е 15 МАЙ, 2017 Г.

Получените предложения ще бъдат разгледани и оценени от базовия организатор „Отворени изкуства“, като ще бъдат представени и на съорганизаторите на фестивала Фондация „Америка за България” и Община Пловдив

Тазгодишното тринайсето издание на Нощта идва с няколко нови изненади:

3 ВЕЧЕРИ – 15, 16, 17 СЕПТЕМВРИ

За първи път фестивалът ще се състои в 3 вечери, от 15 до 17 септември, 2017. В неделния ден/нощ очаквайте следобедни работилници, представяния и др.

ПРОГРАМИТЕ

Тази година правим лека промяна в структурата и акцента на традиционните програми. Артистичните проекти в официалната програма през 2017 г. ще бъдат разпределени в 5 програми и рубрика за малките посетители: „Музеи, Галерии и Ателиета“, „Град и Култура“, „Публични пространства“, „Клуб и Музика“, „Отворени изкуства + ТУК НАВСЯКЪДЕ“ и Рубрика „Малката Нощ“.

ТУК НАВСЯКЪДЕ

Щастливи сме да споделим с всички вас 10 годишнината на Фондация „Отворени изкуства“. В рамките на фестивала ще отпразнуваме юбилея със специална програма под мотото „ТУК НАВСЯКЪДЕ“. Очаквайте подробности скоро!

СВЕТЛИНИТЕ НА НОЩТА

С тазгодишното издание на фестивала стартираме рубриката „Светлините на Нощта“, чрез нея ще даваме акцент на нови, дебютиращи участници и/или локации.

За повече информация:

ФОНДАЦИЯ ОТВОРЕНИ ИЗКУСТВА

Ул. Отец Паисий 36, Пловдвив 4000

www.openarts.info

Владия Михайлова / куратор юбилейна програма „10 г. Отворени изкуства“ в Нощ/Пловдив, 2017

0884 44 09 97 / mihaylova@openarts.info

Василена Панчарова / координатор проекти

0885 78 73 06 / participants.night@openarts.info